Babaúszás


Kicsit elkalandozom más témára. Meg szeretném ugyanis mutatni, milyen kis úszóbajnok az én kicsi fiam. Járunk ugyanis babaúszásra. Most fogjuk kezdeni a harmadik turnust és imádjuk! 4 hónaposan szerettük volna elkezdeni, mivel ekkor még megvan a "búvárreflex". Sajnos az oktatónkat épp ekkor érte baleset, így kicsit később, 6 hónaposan sikerült először együtt "csobbanni". Azóta viszont abba sem tudjuk hagyni! Danimanónak azonnal fülig ér a szája, ahogy vízbe érünk :) Már nagyon sok mindent tudunk!
Siklani hason és háton - ez utóbbi nem tartozik a kedvenc gyakorlatok közé :( - , tudunk már merülni és a lépcsőről vízbe "ugrani" (na jó, ezt persze úgy, hogy végig fogom) . A víz látványára már a medence felé veszük az irányt és nem egyszerű megakadályozni, hogy belemásszunk, amikor az előző csoport még ki sem jött... :)


Én mindenkinek csak ajánlani tudom!!! :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Kriszti!

A babaúszásról tudnál még írni?
A mi babánk 1,5 hónapos és később szeretném vinni babaúszásra.
A neten találtam sok linket babaúszással kapcsolatban, de olyantól szeretnék többet tudni aki járatja is a csemetéjét. Hova jártok? Melyik helyet ajánlod, esetleg melyik oktatót? Mennyivel kell előre jelezni a részvételi szándékot?
Válaszodat előre is köszönöm.

Üdv.: Popeye